Bota po qan për Aleppon

Edhe pse mbrëmë është marrë vendim për një armëpushim, edhe gjatë ditës së sotme ka pasur sulmet ajrore në zonat e mbajtura nga rebelët të qytetit.

Evakuimet që ishin planifikuar nuk kanë mundur të realizohen, dhe ambulancat që po udhëtonin për në qytet u detyruan të kthehen prapa.

Karen në Teksas, Lisa në Xhamajka, Eda në Holandë, Mohdi në Kuvajt dhe Amanda në SHBA janë vetëm disa nga njerëzit gjithandej botës që janë solidarizuar me të gjithë ata që po vuajnë në Aleppo.

capture9 capture8