Brenda seks-klubit të orgjive për pasanikë, të Beverly Hills-it

E konsiderojnë ndryshe edhe si “Partia e seksit”… Ky është klubi i famshëm i njerëzve të pasur të Beverly Hills-it, i njohur me emrin “Cloën Around”, ku miliarderët e Kalifornisë “shfryjnë” epshet dhe perversitetet në shfaqje dhe “spektakle” orgjishë, seksi dhe mazokizmi, shkruan “The Sun” në versionin e tij on-line.

Ky klub me ekskluzivitet erotik, është një nga më të famshit në botë për nga lloji i tij, por këtë herë ai ka organizuar një festim seksual të jashtëzakonshëm për dy nga anëtarët e tij të veçantë, shkruan “The Sun”.