Brutalisht rihet nje djalosh nga Shkupi vetem per ta “pershendetur” babain e tij

Dje rreth ores 18 ne rrugen Indira Gandi ne Shkup eshte sulmuar nje djalosh 15 vjeçar. Policiq njofton se djaloshi eshte ndaluar nga nje vetur nga e cila kane dalur 3 persona dhe e kane rahur fizikisht. Pasi qe e kane sulmuar personat kane thene sulmuesit se e gjithe kjo eshte per ta pershendetur babin tend, dhe me pas jane larguar.,percjell antpress

Djaloshi nga te rahurat ka mare lendime te shumta trupore. Jane duke u mare masa per gjetjen e sulmuesve si dhe masa per zbardhjen e rastit/antpress