Burri ngel shtatzënë nga gruaja,lind djalë

Është një nga historitë e çuditshme, por që po bëhen normal në botë.

Një baba transseksual lindi një djalë, ndërsa vezët e tij u fekonduan nga bashkëshortja e tij, dikur burrë.

Katër muaj pas lindjes së djalit të tyre, Diane Rodrigues dhe Fernando Maxhado, thonë se duan të zgjerojnë familjen e tyre.

Prindërit e rinj jetojnë në Ekuador dhe ngjasojnë si kërmilli, specie hermafroditë. Nuk e kanë treguar emrin e djalit të tyre, por çifti thotë se gëzon shëndet të plotë. Babai dikur ka qenë vajzë, ndërsa fëmijën e bëri nëpërmjet një operacioni cezarian.

“Ne jemi të njëjtë si familje të tjera. Edhe pse ne nuk mund të kemi të njëjtat të drejta, ne jemi të njëjtë”, thanë ata.

Rodriguez, i cili ka lindur mashkull, deklaroi se kurrë nuk e kishte menduar se do të bëhej prind.

38B89C1000000578-3804052-image-m-42_147463996254238B89D2700000578-3804052-image-m-45_147464007913638B89D6500000578-3804052-image-m-40_1474639603265