BYLBYL SOKOLI ME AFER STOLIT TE SHKENDIJES

 

Trajneri nga Kosova, Bylbyl Sokoli eshte shume afer mareveshjes me Shkendijen. Ai momentalisht gjendet ne Tetove dhe vijon bisedimet me klubin. Nese gjithcka shkon sipas planit Sokoli do te rikthehet ne pankinen e Shkendijes pas shume viteve.
Ai gjithashtu ka qene trajner edhe i Renoves, ndersa me pas ka vijuar punen ne Kosove.
Udheheqesia e re e klubit nga Kosova duke e njohur nga afer Bylbyl Sokolin duan qe ai te udheheqe ekipin ne vazhdim. Ndersa