Çfarë i ka dhuruar Lorik Cana partneres për Shën Valentin?

Nëse bëni një udhëtim të shkurtër në profilet sociale të personazheve të njohur sot, e kuqja është ngjyra që do ju verbojë gjithandej, lulet, dhuratat dhe dedikimet e pafundme që partnerët i kanë dedikuar njëri-tjetrit në një datë të shënuar si e sotmja.

Por ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare, Lorik Cana, ka zgjedhur një mënyrë krejt origjinale për të kaluar ditën e dashurisë me partneren e tij. Ndryshe nga pjesa më e madhe e personazheve të njohur, Loriku dhe Monica kanë preferuar që ditën e ëmbël të dashurisë ta kalojnë duke gatuar një tortë simbolike për dashurinë. I mësuar prej vitesh me sfida në fushën e lojës, edhe sot Loriku ka marrë përsipër ta tregojë se është i aftë t’ia dalë – edhe kur nuk është pika e tij më e fortë.

Dhe pas procesit “të vështirë”, ja edhe pamja përfundimtare e tortës së dashurisë. Nuk ka dyshim që, edhe nëse do të zgjidhte të ishte pastiҫier, do t’ia kishte dalë apo jo?