Çfarë ka brenda rrethit të kuq. 60 mijë persona u hutuan

Kjo foto është publikuar një ditë më parë në faqen Igmur dhe ka tërhequr vëmendjen e mbi 63 mijë personave.

Pyetja në këtë rast është se çfarë ka brenda rrethit të kuq, siç jemi mësuar gjithmonë në të tilla raste.

Shumë dhanë komente të ndryshme dhe pyetja se çfarë ka brenda rrethit të kuq, rreth i cili përdoret zakonisht për të vendosur vështrimin në një pikë të caktuar, mbeti pa përgjigje.

Në fakt, brenda rrethit të kuq ka një jastëk siç edhe duket dhe poshtë tapeti. Rrethi është real dhe është vendosur rastësisht. Kjo është e gjitha!

rrethi-634x445