Çfare kuadri pritet te na perfaqesoje ne Qeverine e re

 

Vetem edhe pak ore na ndajne nga formimi i Qeverise se re. Tash me partite politike Shqiptare kane perfunduar takimet e tyre me udheheqesin qeveritar Zaev i cili ne oret ne vazhdim pritet te formoje Qeverine e re. Sigurisht nga keto takime tash me jane ne perfundim ndarjet e resoreve, por ajo qe me se shumti e brengos opinion eshte se kush do te udheheqe me resoret e ndryshem ne Qeveri, shkruna Anpress.

Nga Qeveria e re priten reforma te medha ashtu siq edhe kane premtuar gjate fushates zgjedhore. Por, mbi te gjitha me kryesorja eshte qe udheheqesit te jene kuader profesional, mos te ndodhe ashtu siq deri me tani ka ndodhur kur  nje person ka udhehequr dy funksione, si dhe kuader jo profesional ne vende udheheqese. Edhe pse deri me tani ka pasur rast kur disa ministra, drejtore e tjere kane qene te suksesshmen ne punen  e tyre por ka ndodhur edhe e kunderta  nga disa qe aspak nuk kane qene profesional ne kryerjen e detyres udheheqesore. Opinioni i gjere me padurim pret te shoh se kush do te jene ata persona te perzgjedhur nga partite e tyre per te udhehequr, shpresojme se kesaj radhe do te i ja dalin! ?Antpress