Çfarë ndodh kur burat veshin korset

Ata janë arma sekrete e adhuruar nga gratë kudo në botë falë aftësisë për të mbajtur në vend kilet e tepërta.

Ndërkohë që miliona femra i qëndrojnë besnike korseve të tyre Spanx, të preferuara nga Kim Kardashian apo Kate Garraway, ato nuk njihen për rehati dhe lehtësi në veshje.

Por çfarë do të ndodhte nëse burrat do të vishnin të brendshmet më te parehatshme në botë?

Video e publikuar nga Daily Mail tregon se si Kevin Murphy, 54 vjeç dhe David Gavriel, 46, përpiqen të shtrydhen për të veshur korsetë teksa rrezikojnë të rrëzohen, sfiliten, djersiten e mezi marrin frymë.

38D889A900000578-3809925-image-m-13_1474996363661