Çfarë ndodh me prostitutat kur ‘dalin në pension’

Këto portrete intime janë fiksuar në aparatin e një fotografi francez.

Ai ka shpenzuar një dekadë duke dokumentuar jetën e ish-prostitutave.

Fotot janë bërë në një strehë qeveritare, ku shkojnë të moshuarata që i kanë shpëtuar prostitucionit dhe shfrytëzimit.

Benedicte Decrus i ka bërë këto foto në qendrën Casa Xochiquetzal në Meksiko.