Çfarë po ndodh me aeroplani malajzian që u zhduk para tre vitesh? Përfundojnë kërkimet

Kanë përfunduar kërkimet për aeroplanin malajzian  që u zhduk tre vjet më parë me 239 persona në borë.

Në një deklaratë të përbashkët, Australia, Malajzia dhe Kina, kanë thënë se vendimi ishte marrë pas kërkimeve të pafrytshme në më shumë se 120,000 kilometra katrorë të Oqeanit Indian.

mh370-flight-path-map