Çfarë thote Artan Grubi për Ali Ahmetin

Artan Grubi ka perkujtuar permes nje fotografie kryetarin e Bashkimit Demokratik per Integrim  duke i perkushtuar  atij  disa flale në faqen e tij ne facebook:Kjo foto e Kryetarit Ahmeti e bërë në Shtëpinë e Bardhë në Washington shpesh më përkujton se sa i madh është ky burrë, por fotoja dhe vepra e tij me uniformën UCKsë më shumë se cdo gjë më bind që figura e këtij vigani është e përjetshme.