Çfare ushqimi kane kerkuar lojtaret e Manchester United ne Shkup

Sipas shtabit te Manchester United ne Shkup nuk ka pasur ndonje kerkese speciale sa i perket ushqimit nga ana e lojtareve, percjell antpress

 

Sipas tyre me e rendesishme ka qene ushqimi te jete i fresket dhe me pak yndyre.

 

Ne listen e ushqime qe kane dashur ta ken ne hotel kane qene:Bifteku, losos,pasta  te ndryshme, tuna, dhe fruta dhe perime te ndryshme…/Antpress