Çifti bën seks të egër me pranga… por u ndodh e pamenduara

ta menduan që ta ndiznin aktivitetin në shtrat. Një çift në Stokholm të Suedisë ka përdorur pranga për një performancë të egër seksuale, por që nuk ka shkuar siç e mendonin.

Ngjarja e pakëndshme për çiftin ka ndodhur disa ditë më parë. Një prej tyre mbeti i bllokuar në pranga dhe tjetri u detyrua të lajmëroi policinë.

“Ishe e vështirë për të mos qeshur, sidomos pasi isha në fund të turnit. Kjo ishte ndër gjerat më të çuditshme që kam përjetuar, por unë e di se kjo mund të ndodhë”, tha oficeri i policisë lokale Martin Ferm për “Stockholm Direkt”.

Policia u thirr në një shtëpi në Täby, në veri të Stokholmit, pak pas orës 5 të pasdites të së shtunës së javës së shkuar.

Sipas Ferm një nga partnerët ishte më tepër “krenar”, ndërsa tjetri ishte i “turpëruar”.

“Oh po, ne jemi paralajmëruar për këto situata në akademinë e policisë dhe me siguri kjo do të thotë përsëri”, tha Ferm.