Çifti gjerman adopton nje këlysh tigër

Pasi një tigër siberian 4 muajsh u braktis nga e ëma e saj, çifti gjerman Monica Farrell dhe Saad Rose e adoptoi atë dhe e mori në shtëpinë e tyre.

Tigri i quajtur Elsa, është një këlysh i lindur ngjatë një udhëtimi cirku. Tashmë Elsa ndihet mjaft mirë dhe e rehatuar me familjen e saj të re në një shtëpi në Gjermani. Ata kujdesen mjaft mire për tigrin, saqë e marrin me vete kudo që shkojnë për shëtitje apo plazh.

pho010-jpg-size-custom-crop-1086x724pho005jpg-jpg-size-custom-crop-1086x724pho003jpg-jpg-size-custom-crop-1086x724pho001jpg-jpg-size-custom-crop-1086x724pho004jpg-jpg-size-custom-crop-1086x724pho006jpg-jpg-size-custom-crop-1086x724