Çifti mbretëror puthje pasionante në kryeqytetin e dashurisë (FOTO)

Princeshë Elia Zaharia Leka dhe Princ Leka II kanë udhëtuar drejt Parisit, në kryeqytetin e dashurisë. Ata janë duke shijuar këtë periudhë pushimesh, jashtë kornizave mbretërore. Çifti mbretëror ka ndarë në rrjetin social Instagram, një puthje në rrugët e Parisit, duke ju treguar të gjithëve dashurinë e madhe që kanë për njëri-tjetrin. E ku ka më bukur!

Image