Cila eshte Lagjeja me e shtrejte ne Shkup, sa kushton meter katrori?

 

Nga 1.200 deri ne 1.400 euro duhet te paguhet per kuadrat per te blere nje shtepi te mire ne Shkup, gjithashtu edhe pak me lire mund te blihet nje banese varesisht ne cilen pjese te Shkupit ndodhet. Mirepo nuk dihet se sa kushtojne shtepite luksoze elitare ne disa lagje te tipit te mbyllur dhe kush jeton ne to, transmeton Antpress.

Ne Shkup egzistojne disa komplekse te tipit te mbyllur: ” Zlokuqani”, kompleksi ” Verina” ne Orman ne fshatin Volkove, si dhe kompleksi ” Siti vju resort” dhe “Soravia resort” ne Vodno. Por sa kushton nje shtepi  ne keto lagje ende mbetet çmimi sekret.

Mirepo nuk eshte sekret se ne Shkup shiten shtepi me cmim prej 1.5 milion euro. Keta shtepi me se shumti jane ne lagjen Vodno./Antpress