Cilet jane qëndrimet e Lëvizjes “Besa” dhe Aleancës për Shqiptarët pas mos arritjes së qeverisë nga VMRO DPMNE

Qëndrimet e Lëvizjes “Besa” dhe Aleancës për Shqiptarët pas mos arritjes së qeverisë nga VMRO DPMNE janë: As që duhet folur me Nikolla Gruveskin dhe partinë e tij dhe presin që LSDM të jetë më aktive në krijimin e qeverisë së re.
Dy intervista direkte me Zeqirija Ibrahimin, Lëvizja “Besa” dhe Zijadin Sela, Aleanca për Shqiptarët.
#Programi200
#AlsatM, E Martë, 22.30.
#NazimRashidi

Programi 200: "Besa" dhe Aleanca për qeverinë e re!

Qëndrimet e Lëvizjes “Besa” dhe Aleancës për Shqiptarët pas mos arritjes së qeverisë nga VMRO DPMNE janë: As që duhet folur me Nikolla Gruveskin dhe partinë e tij dhe presin që LSDM të jetë më aktive në krijimin e qeverisë së re.Dy intervista direkte me Zeqirija Ibrahimin, Lëvizja “Besa” dhe Zijadin Sela, Aleanca për Shqiptarët.#Programi200#AlsatM, E Martë, 22.30.#NazimRashidi

Posted by Nazim Rashidi – Programi 200 on Tuesday, January 31, 2017