Cili është biznesmeni kosovar që dëshiron ta blejë Brezovicën? (Video)

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, në emisionin “Komiteti” ka folur për projektin e privatizimit të qendrës turistike dimërore, Brezovica.

Ajo ka treguar për dështimin e konzorciumit francez për të siguruar 163 milionë euro për blerjen e Brezovicës.

Ministrja Bajrami ka shpjeguar nëse pas këtij dështimi vazhdon plani për privatizimit të Brezovicës dhe kush janë kandidatë për blerjen e saj.

Ajo ka treguar se cili nga biznesmenët kosovarë ka shprehur interesim për blerjen e Brezovicës.

Për më shumë detaje ndiqeni videon e mëposhtme: