Cili ka kamerë më të mirë:Iphone 7 vs Samsung galaxy 7

Në këtë shkrim kemi krahasuar kamerat e iPhone 7 dhe Galaxy S7 – duke rënë në përfundim se kamera e Galaxy S7 është ende më e mirë se iPhone.
Është një befasi, dhe pak zhgënjyese. Duke e ditur se Apple përmirësoi kamerën në modelet e reja, zhgënjyese është që S7 i Samsung të jetë ende më i mirë në këtë aspekt.
Dallimet nuk janë të pakta në kamerë, por janë të dukshme, transmeton Gazeta Express.
Kështu, për t’i testuar ne i kemi krahasuar fotografitë e bëra me iPhone 7 dhe ato me Galaxy S7. Ky është rezultati: