Cili politikan kosovar ka gruan më të bukur? – FOTO

Në shumicën e kohës jemi mësuar t’i shohim politkanët tanë në jetën e punës, por edhe nga ana familjare ata janë të përkushtuar, ku në çdo event paraqesin bashkëshortet e tyre.

Në vazhdim disa nga politikanët kosovarë në krah me bashkëshortet e tyre bukuroshe.

0a
I pari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, është i martuar me Violetën e cila është mjaft e zonja dhe në çdo event Violeta është pranë tij.

0b
Gruan e të parit të Gjilanit, Myrvete Hazirin e njohim që një kohë të gjatë me paraqitje në ekranet televizive me profesion si këngëtare.

0c
Gruaja bukuroshe e Ramushit, me profesion është moderatore në RTK, dhe të cilën poashtu e njohim prej kohësh në ekranet televizive.

0d
Presidenti Hashim Thaçi është i martuar me Lumnije Thaçin, një zonjë e vërtetë dhe profesioni i saj është profesoreshë në Universitetin Fama.