Çka i tha Trump gruas? Shikojeni se si i prishet disponimi Melanias (VIDEO)

Kjo video ka bërë xhiron e rrjetit, pavarësisht se gjatë transmetimit direkt ndoshta nuk ka rënë shumë në sy.

Donald Trump i afrohet Melanis e cila është e qeshur, i thotë diçka dhe ajo menjëherë vrenjtet.

Shprehja e fytyrës së saj ndryshon totalisht dhe të gjithë, me të drejtë, pyesin se çfarë mund t’i ketë thënë Trumpi asaj.