Çka tha Clooney për ndarjen çiftit Pitt dhe Jolie?

Aktori i njohur botëror, George Clooney ka thënë se ndihet keq për ndarjen e Angelina Jolie-s dhe Brad Pitt-it

George Clooney u fotografua nga një reporter i CNN në Asamblenë e Kombeve të Bashkuara teksa mbante veshur një kostum të zi.

Ai u pyet se çfarë mendon për ndarjen e qiftit Pitt dhe Jolie.

Ai u shokua kur dëgjoi dhe tha që nuk ishte i informuar për këtë ngjarje. “Ndihem keq për çiftin dhe për familjen e tyre”, tha ai.