“Çmenden” mediet serbe: UÇK vrau ambasadorin rus Curkin (FOTO LAJM)

Nikola Gruevski, Macedonian Prime Minister and leader of the ruling conservative VMRO-DPMNE party gestures while speaking at a rally in front of the Parliament building in Skopje, Macedonia, Monday, May 18, 2015. A massive pro-government rally was organized by Macedonia's ruling coalition led by the conservative VMRO-DPMNE party, late Monday in Skopje. Macedonia faces one of its deepest political crises since gaining independence from Yugoslavia in 1991, stemming from opposition claims that the government illegally wire-tapped 20,000 people. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Nikola Gruevski, Macedonian Prime Minister and leader of the ruling conservative VMRO-DPMNE party gestures while speaking at a rally in front of the Parliament building in Skopje, Macedonia, Monday, May 18, 2015. A massive pro-government rally was organized by Macedonia’s ruling coalition led by the conservative VMRO-DPMNE party, late Monday in Skopje. Macedonia faces one of its deepest political crises since gaining independence from Yugoslavia in 1991, stemming from opposition claims that the government illegally wire-tapped 20,000 people. (AP Photo/Boris Grdanoski)

MRO-DPMNE ka bërë një thirrje për mbledhje urgjente të Komiteteve Komunale të partisë në të gjithë Maqedoninë.

“Gjatë ditës së nesërme duhet që të mbani një seancë të jashtëzakonshme të Komiteteve Komunale në një format të zgjeruar, me të gjithë kryetarët e komiteteve lokale. Që sonte njoftoni të gjithë anëtarët se duhet të jenë të pranishëm në këto takime. Po shkojmë në ofanzivë,na është sulmuar Atdheu,Maqedonia duhet të mbrohet. Pason një periudhë e trazuar, pranverë me shumë energji dhe luftë për VMRO-në dhe Maqedoninë. Ne do të fitojmë!”