Çmendet profesori, zhvishet në orën e mësimit, ja çfarë bëjnë studentët (VIDEO)

Çmendet profesori, zhvishet në orën e mësimit, ja çfarë bëjnë studentët (VIDEO)

 

Ky është momenti i sikletshëm kur një profesor në Rusi u zhvesh gjatë moment kur zhvillonte mësim me studentët.
Kamil Magomedov që është profesor në një fakultet të Degestanit në Rusi, është zhveshur para studentëve.
Këta të fundit janë larguar të turpëruar, pasi profesori i anatomisë i ka hequr rrobat dhe lëvizte nudo nëpër sallë.
Nuk dihet pse e ka bërë këtë veprim të pashpjegueshëm, për të cilin pritet të ndëshkohet.