Çmenduritë e femrave, ja çfarë ju gjendet brenda vaginës (FOTO-LAJM)

Femrat janë me të vërtetë të çuditshme, kur vjen puna tek fantazia seksuale. Në rast mungese të partnerit ato mund të bëjnë seks dhe me objekte, por shpesh ndodh që nga pakujdesia ato të dëmtojnë vaginën.

Rasti i fundit është regjistruar në Britani, ku një femër ka futur vibratorin Brenda vaginës, i cili ka mbetur brenda saj.

Menjëherë vajza ka kërkuar ndihmën e mjekëve.

Më poshtë do të shihni disa prej objekteve më të çuditshme të gjetura brenda vaginës së një femre.