Çpo ndodh me Muzeun e Tetovës, skandaloze numri i te punesuarve shqiptar

Muze i Tetove eshte nje nder objektet e vjetra ne Tetove i ndertuar ne vitin 1950 dhe ndodhet ne lagjen çarshia e eperme. Muzeu eshte lene ne harese teresisht, ai posedon shume pak artefakte me nje hapsire te vogel prej 100 metra. Gjithashtu dhe numri i te punesuarve shqiptar skandaloze. Per momentin vetem nje historin arti ka ne muze, mungojne edhe shume punonjes per arkeologji dhe histori.Ministria e kultures dhe marveshja e Ohrit nuk po mbush kerkesat. Eshte skandaloze qyteti me numer me te madh te shqiptarve por me numer me te vogel te punsuarve shqiptar ne institucionet kulturore ne tetove por edhe ne gjithe Maqedonine/antpress[tonjoo_spb]