Dance With Me, Bert Alia “detyron” Nardin të veshë bluzë me shqiponjë naziste (Foto)

Si gjithnjë Bert Alia është mjaft kritik ndaj politikës shqiptare dhe diçka të tillë e tregon më së shumti kur në skenëne “Dance Ëith Me” performon Nard Ndoka.

Këtë herë Berti ka sjellë një bluzë të kuqe me shqiponjën e kthyer në formë naziste duke dhënë idenë që në Shqipëri gjërat shkojnë keq dhe mbrapsht. Ai i ka kërkuar Nardi t’a veshë bluzën dhe deputeti nuk ka nguruar duke i dhënë të drejtë Alisë për konstatimet e tij./Gazeta Express/