Dashnorët më të mirë në botë i ka ky shtet

Portali i specializuar për tradhtitë, AshleyMadison.com, ka bërë një studim me rreth 13 mijë gra në gjithë Europën, për të zbuluar se cilët janë dashnorët më të mirë në kontinentin e vjetër.

Ato janë pyetur për cilësitë e meshkujve në 10 kategori të ndryshme.

Në krye janë (ashtu siç mund të mendohej) francezët, në fund fare janë grekët.

Në kategorinë e romantikëve, vendin e parë e mbajnë gjermanët, pasuar nga francezët.

Sa i përket humorit, nuk ka dyshim, britanikët janë të parët.

Për puthjet, dihet që italianët janë më të mirët, pasuar nga spanjollët.

Për atraktivë, në vend të parë janë spanjollët. Sa për theksin me joshje seksuale, dihet që francezët janë të parët.

Kështu, pas francezëve vijnë spanjollët, suedezët dhe finlandezët.