Dasma e Princit Leka II dhe Elias përmes fotove ekskluzive

epa05576250 Albanian Prince Leka Zogu II (L) and his wife Elia Zaharia (R) smile for a picture after their wedding ceremony held in Tirana, Albania, 08 October 2016. EPA/GENT ONUZI

Princi Leka II dhe nga sot Princeshë Elia Leka u lidhën në martesë në një ceremoni madhështore që u mbajt në Pallatin Presidencial që filloi të ndërtohej nga gjyshi i Princit Leka, Mbreti Zog & në vitin 1936

Ora News ju sjell foto ekskluzive të agjencinë europiane të fotografisë të kësaj ceremonie që ishte e organizuar në detaje.

epa05576250 Albanian Prince Leka Zogu II (L) and his wife Elia Zaharia (R) smile for a picture after their wedding ceremony held in Tirana, Albania, 08 October 2016. EPA/GENT ONUZI

Foto: EPA/GENT ONUZI

epa05576246 (top L-R) Albanian Prince Leka Zogu II, his wife Elia Zaharia, Areola Xoxa and her husband Tirana Mayor Erion Veliaj, together with religious leaders smile for a picture after the wedding ceremony held in Tirana, Albania, 08 October 2016. EPA/GENT ONUZI

Foto: EPA/GENT ONUZI

epa05576247 Elia Zaharia pictured during her wedding ceremony with Albanian Prince Leka Zogu II (not pictured) held in Tirana, Albania, 08 October 2016. EPA/GENT ONUZI

Foto: EPA/GENT ONUZI

epa05576249 Guests attend the wedding ceremony of Albanian Prince Leka Zogu II and his wife Elia Zaharia in Tirana, Albania, 08 October 2016. EPA/GENT ONUZI

Foto: EPA/GENT ONUZI

epa05576244 Tirana's mayor Erion Veliaj (R) conducts the wedding ceremony for Albanian Prince Leka Zogu II (L) and his wife Elia Zaharia (C) held in Tirana, Albania, 08 October 2016. EPA/GENT ONUZI