Dasma përallore e çiftit të veçantë

Një çift xhuxh nga Sunderland kanë bërë një martesë përrallore e bashkë me ta ishte edhe djali i tyre i vogël.

I biri i çiftit ka lindur me dy forma të ndryshme të ‘nanizmit’, anachondaplasia si nëna e tij dhe pseudochondaplasia si babai i tij, dhe nuk pritej të mbijetonte më shumë se disa orë. Megjithatë, djali ka shërbyer si bartës i unazës së martesës në dasmën e prindërve.

Laura, 26, dhe Nathan, 37, nga Sunderland, u takuan kur ata të dy ishin kryer rolin e xhuxhit në prodhimin e filmit  ‘Snow White”.

Nusja Laura e veshur me një fustan 800 paundësh, shkoi pranë altarit ku e priste bashkëshorti i saj i Nathan i veshur me kostum.

 

38A470FA00000578-0-image-m-36_147445515711138A472A800000578-0-image-m-42_147445536738938A472B300000578-0-image-a-44_147445545426338A4705E00000578-0-image-m-55_1474455679307