Dasma përallore e vajzës së miliarderit çeçen

Kjo është dasma “përrallore” e vajzës së miliarderit çeçen të naftës e oragnizuar në një prej restoranteve më luksoze në Monako.

Elina Bazhaeva, 21 vjece, mbajti veshur një fustan që ka kushtuar jo më pak se 300 mijë dollarë, fustan ky që thuhet se është dizajnuar nga libanezi, Zuhair Murad.

Ajo u martua me sipërmarrësin Bek Ali Khan Mamakaev.

Elina vjen nga një familje e shquar dhe është vajza e biznesmenit Musa Bazhaev.

9261151297371468644553728