Dasma shqiptare renditet ndër 7 dasmat më të bukura në botë për vitin 2016

“Kurier.at” portali austriak ditët e fundit ka publikuar një përmbledhje të dasmave më të bukura që mund të jenë realizuar gjatë vitit 2016 në të gjithë botën. Gjithësej janë publikuar 7 dasma si më të veçantat.

Midis tyre ka qenë e përmendur dhe një dasëm shqiptare, e emërtuas si nga më të bukurat në botë. E përmendur në përmbledhje ishte dasma mes Princit Leka dhe Elia Zaharias.

Një dasmë e cilësuar si fisnike dhe me detaje të theksuar pompoziteti. Dasma shqiptare sipas portalit cilësohet si nga më të pasurat madje thuhet se dizanjuesja Blerina Kllokoci-Rugova ka arritur të qendis një fustan me kurorë diamantesh. Informacioni mbi artikullin është mësuar nga profili i Elia Zahariat në IG.