De Niro: Dikur inspiruese, SHBA tash janë komedi tragjike

 

Aktori amerikan, Robert de Niro deklaroi se Shtetet e Bashkuara të Amerikës “në terminet e filmit” dikur ishin “dramë inspiruese”, por tash janë shndërruar në “komedi tragjike të budallenjve”.

Duke iu drejtuar të diplomuarve në Universitetin Brown, fituesi i dyfishtë i çmimit Oscar u ka bërë thirrje atyre që “ta ndalojnë këtë çmenduri” dhe të angazhohen që botën ta bëjnë një vend më të mirë