Dea Sabriu sjell “Valcin e Nëntorit”

Dea sabriu eshte vajza 14 vjeçare nga Tetova  e re ne moshe por qe premton shume, ajo se fundmi per ndere te 28 nentorit ka  realizuar kengen ” Valci i Nentorit”. Nje kenge emocionale kushtuar feste se madhe kombetare. Teksi i kesaj kenge eshte shkruar nga Ilir Luma, Muzika Besarta Murtezani,aranzhmani studio: Elize. Kjo kenge nuk eshte e para kenge qe ajo ka realizuar, ajo ka mare pjese edhe ne shume festivale duke arritur sukse qe ne moshen te vogel.

Me kete kenge ajo mori pjese ne manifestmin kushtuar Dites se Alfabetit ne Tetove dhe  duke qene mbesa e njerit nga mesuesve te pare ne Maqedoni Gani Luma  ajo percjelli dhe amanetin e tij permes vargjeve te kesaj kenge. Ne Vazhdim ju percjellim kengen me te fundit ” Valci i Nentorit”/antpress