Debat i nxetë për qeverinë e re.Sonte ne “Programin 200”, Alsatm

Çfarë ndikimesh të jashtme mund të ketë për qeverinë e re dhe cilat parti mund të kenë vlera të përbashkëta pro euro-atlantike që mund të krijonë eksekutivin e ri?
Debatojnë: Ismet Ramadani, Këshilli Euro Atlantik i Maqedonisë, Cvetin Çilimanov, Gazetar dhe Borjan Jovanovski, Gazetar.