Debati historik: VMRO dhe LSDM i japin dorën njëri-tjetrit (Video)

Nazim Rashidi, autor i emisionit “200” në Alsat-M ka bërë që VMRO dhe LSDM t’ia japin dorën njëri-tjetrit. Përballja historike jepet sonte në ora 22:00 në Alsat-M.

Nazim Rashidi, autor i emisionit “200” në Alsat-M ka bërë që VMRO dhe LSDM t’ia japin dorën njëri-tjetrit. Përballja historike që sonte në ora 22:00 emitohet në “200” në Alsat-M, ka pëfunduar me dhënien e dorës midis Nikolla Popovskit të VMRO-së, si bartës i Listës në Njësinë e parë zgjedhore dhe Stevo Pendarovskit, bartësi i LSDM-së po në këtë Njësi.

Në debatin e emisionit “200” sonte debatojnë edhe dy bartësit e Njësisë së parë zgjedhore – Artan Grubi i BDI-së dhe Idriz Orana i PDSH-së.