Dëbohet nga mbrëmja e maturës, shkaku i fustanit!

Veshja e saj ishte çarë deri në kofsha. Teksa ecte, i shfaqeshin këmbët, dhe nën fustan ajo nuk kishte veshur asgjë, ka thënë drejtoresha e shkollës Marcia Regina.
Ndërsa adoleshentja Alexis tha se ajo kishte veshur të brendshme, dhe se të njëjtën veshje e kishte veshur edhe natën e maturës në shkollën e saj.Drejtoresha megjithatë nuk ka lënë asnjë hapësirë për justifikime, duke deklaruar se të gjithë pjesëmarrësit në natën e maturës janë njoftuar me kohë me rregullat e veshjes.