Del në ankand avioni i Elvis Presleyt

 

Pas 30 vitesh në pistën e në New Mexico, aeroplani privat i këngëtarit legjendar Elvis Presleyt do të dalë  në ankand.

Aeroplani i cili ishte në pronësi të këngëtarit dhe babait të rij,  nuk ka motorë dhe ka nevojë për një restaurim të kabinëve të saj.

Drejtori i përkohshëm i Aeroportit Ndërkombëtar të Roswell Scott, Stark tha se avioni rrallë ishte i hapur për vizitorët.

Aeroplani Lockheed Jetsta 1962 do të dalë në ankand më 27 maj për 3.5 milion dollarë.

Image