Demant Sali Ajdini kandidat per kryetar ne Komunen e Zhelines lidhur me lajmet e publikuara

Demant lidhur me lajmin e publikuar. Ne emisionin debativ Fol tash në TV koha i lëshova kritika Fatmir Izairit se nuk është në gjendje të tamponizoj 20 metra rrugë ndër urën Zhelinë – Pallaticë. Kurse ai të nesërmen kishte nxjerr në rruge nje eskavator që ta rafshon atë pjesë e cila ishte në gjendje të mjerueshme.
Në emisionin debativ TV 21 unë aspak nuk e falemnderova por ia bëra me dije para gjithë publikut se ky Zotria së pari duhet të kritikohet dhe duhet ti kujtohet nga dikush që të nderrmer masa për regullimin e ndonjë rruge që e ka pas 8 vite para hundëve të tij e nuk ka ndërmarre asgjë. Une iu falemnderova në mënyrë ironike se është dashtë që pas 8 vitesh mandat të zotriut një rrugë e tillë frekuente mos të vërehet e cila ndodhet afër komunës. Turppppp dhe mjerim i madh per Dokin dhe strukturen e tij dhe portalet e paguara nga ana e tij që i nxjerin fjalit nga konteksti kinse i paskam falemnderuar., por nuk habitem shifet dhe duket qartë koketrashesia dhe niveli i tyre se me cfarë dezinformatash meren. Si duket vjen era humbje dhe i ka kaplue panikaaaa.Ju kisha sugjeruar te dëgjoni me vemendje edhe nje her debatin. ..
Nga Sali Ajdini – kandidati për Kryetar të Komunës së Zhelinës