Demi Rose e bënë nxehtë në dimër

Ka vendosur të largohet nga temperaturat e ftohta të dimrit dhe të shijojë diellin në Cape Verde.

Bëhet fjalë për Demi Rose, e cila është fotografuar duke shijuar pushimet e saj, e veshur me bikini të cilat i nxirrin në pah format perfekte fizike.

22-vjeçarja duket thjesht e mahnitshme.