Demokratët kërkojnë komision të pavarur për të hetuar zgjedhjet presidenciale

Anëtarët demokratë të Dhomës së Përfaqësuesve, kërkuan sot votim të një komisioni të pavarur për të hetuar ndërhyrjet e Rusisë dhe zgjedhjet presidenciale amerikane në vitin 2016.

Po ashtu, u kërkuar që të hetohet nëse bashkëpunëtorët e Presidentit të Shteteve të Bashkuara Donald Trump, ishin në bashkëpunim me Moskën.