Dënim prej 50 euro nëse përgatitni ajvar para banese

Përgatitja e Ajvarit në zonat publike më nuk do të mund ti përgatisni para banesës. Nga ky vit inspektorët vendosën gjoba prej 50 euro, kështu kanë vendosur nga qyteti i Shkupit

Ndëshkime do të marrin shitësit me shumicë të perimeve në vende publike.

Zyrtarët e qytetit kanë shpjeguar se përdorimi i hapësirave publike për gatime thonë se shkatërrohen hapësirat publike, dhe kjo është e ndaluar që nga viti 2008. Dënimi për këtë është 50 euro apo 300 denarë.