Saturday, February 17, 2018
Dënohet Ibrahim Tatlises

Dënohet Ibrahim Tatlises

Dënohet Ibrahim Tatlises! (Video)

4 Shkepje

Ibrahim Tatlises ka humbur një kontest gjyqësor sa i përket aspektit muzikor, ndërsa është dënuar me mbi dhjetë mijë euro.

Bëhet fjalë rreth melodisë së këngës “Agir Ketye Dilemin Rindamin”, e cila thuhet se i takon një artisti tjetër.

Kjo del të jetë e vërtetë pasi artisti Baitullah Guner është autor i këngës dhe këtë e vendosur një gjykatë në Stamboll pas një gjykimi maratonik prej dhjetë vjetëve

Close