Deputeti po më ofron 700 euro rrogë, por puna që më ofroi, nuk është duke më pëlqyer!

Ne faqen rrëfime ne facebook ka shkruajtur nje vajzë e cila ka rrëfyer në kushte anonime
se çfarë i kishte ofruar një deputet i parlamentit të Kosovës.

Kisha dal me shoqni një natë ne një disko në Prishtinë dhe çuditërisht në atë disko ishte një nga deputetët e parlamentit te Kosovës.

Atë natë deputeti më shikonte pa ndërprerë, thjeshtë nuk e njihja mendoja qe është ndonjë njëri i zakonshëm edhe pse nuk e shikoja sepse ishte rreth viteve te 50-ta dhe nuk ma mbushte syrin.

Pas disa minutave po i njëjti njeri na qon pije, ne ishim 4 vajza, masi qe na qon pijet diku pas 20 minutav se bashku me një shoke te tij u afruan tek tavolina e jone edhe na pyetën a kish pas mundësi me pi një pije me ju, si shejë respekti pranuam.

Dhe duke pire me tregoi qe është deputet i parlamentit te Kosovës, thjeshte nuk me la përshtypje sepse nuk kisha dëgju për të.

Me kërkoi numrin e telefonit nuk ia dhash emrin ia dhashë pasi qe insistoi shume dhe kështu u largua nga tavolina na përshëndeti dhe pas disa ditëve me shkrujti ne facebook, i ktheva përgjigjen pas dy ditëve, përsëri insistoi me u taku, përsëri refuzova, por pas 10 ditëve bisede pranova te dal për një kafe, kur dola gjate bisedës me ofroi pune, ky ishte një sipërmarrjes me tha puna qe te ofroi unë është qe ti te ushtosh me mua kur unë shkoje jashtë Kosovës për te bere biznesi për firmën qe e kishte, me tha sepse gruaja tij ishte 48 vjeçare, nuk po me prezantonte mirë tek biznesmenit kështu me tha nëse pranon ketë pune tha ti do te kesh një rroge diku rreth 1 mije euro dhe po ashtu 1 here ne jave do te vish me mu ne udhëtime, i thash a dite me duhet kohe qe te mendoi

dhe ka 5 dite qe nuk i kam kthyer përgjigjen, kam një pyetje për ju te pranoi apo mos te pranoi? sepse tani jam ne fakultet nuk jam duke punuar ndoshta kjo oferte do ma ndryshoi jetën, si thuan ju sepse jam e re me duhet ndihem ?