Deputeti i VMRO-së që rrezikoi jetën e 62 deputetëve, shëtitet lirshëm nëpër qytet

 

Deputeti i VMRO-DPMNE, Krsto Mukoski që duket edhe nga kamerat e sigurisë se ai dhe disa të tjerë hapin derën e kuvendit për të hyrë hulganët brenda.

Por deputeti ‘huligan’ Krsto Mukoski edhe pasi shihet se ai është kryesori që hapi derën e kuvendit sot e kësaj dite shëtit lirshëm nëpër qytet për më tepër i keni videot në vazhdim.