Dëshironi gjokse më të mëdha? Mos harroni ta bëni këtë çdo ditë (Foto)

 Për t’i bërë gjokset tuaja të duken të forta dhe të bukura, ju nuk duhet gjithsesi ta bëni këtë përmes ndërhyrjeve të shtrenjta kirurgjike.

 

Krejt çfarë nevojitet për të fituar gjokse më të mëdha, është një ushtrim i lehtë fizik, i cili ndikon në përmirësimin e formës së gjokseve tuaja.

Fjala është për pompat!

Pompat mund të ndihmojnë në forcimin e muskujve pektoral. Nëse jeni fillestare në pompa, filloni t’i bëni ato duke u mbështetur edhe në ndihmën e gjunjëve ose duke u mbështetur në një karrige apo divan.

Vendosni duart aq më gjerë që mundeni dhe bashkoni këmbët. Kur e zbritni trupin në tokë, ngadalë lëvizni bërrylat anash.

Kryeni tri seri me nga 10-15 pompa.