Dëshironi ta çmendni të dashurën me orgazma

Nuk keni nevojë ta mbani mend kamasutran për ta bërë të dashurën të përjetojë orgazëm gjatë seksit. Në fakt, nuk është nevoja të jeni kreativ aspak.

500 lexuese të Women’s Health janë anketuar rreth pozicioneve të seksit të cilat i bëjnë ato të përjetojnë orgazëm më shpesh, dhe tri nga to mund të jenë shumë të njohura me ju: pozicioni i kalërimit apo gruaja përmbi (35 për qind), pozicioni i qenit (25 për qind) dhe pozicioni i misionarit apo mashkulli përmbi (23 për qind).

Kalërimi mbrapsht (femra përmbi, por me shpinë kah mashkulli) dhe pozicioni i lugës kanë marrë vetëm 5 përqindëshin e votave.

Pra, sipas të gjitha gjasave, këto janë pozicionet magjike të cilat garantojnë orgazëm për të dashurën.