Deti prej metali të shkrirë

Këto foto janë shkrepur në qiellin e Australisë. Duket sikur janë përfshirë nga zjarri.

Fotot janë bërë nga një ndihmës pilot nëpërmjet avionit dhe është momenti kur perëndon dielli.

Imazhet spektakolare tregojnë një iluzion optik që ngjason me një det prej metali të shkrirë. Fotot janë marrë javën e kaluar në Melburn dhe Victoria.

38D52C7400000578-3809602-The_phenomenon_appears_to_show_scorching_flames_dancing_across_t-a-22_147497544374338D523FA00000578-3809602-Phenomenon_was_believed_to_be_cause_by_perfect_weather_condition-a-20_1474975443689