Dhjetë femrat që për to mosha është vetëm numër, bukuria dhe trupi i tyre do t’iu mahnitë (Foto)

Për disa femra mosha është vetëm numër dhe ato nuk plakën kurrë.

Edhe pse janë mbi 45 vjeç bukuria e tyre mbetet mahnitëse.

Disa aktore, moderatore dhe modele nuk dinë të plaken, transmeton Telegrafi.

Më poshtë mund t’i gjeni 10 më të bukurat e kësaj moshe.


Jennifer Lopez, 47 vjeç


Jennifer Aniston, 47 vjeç


Kylie Minogue, 48 vjeç


Halle Berry, 50 vjeç


Cindy Crawford, 50 vjeç


Elizabeth Hurley, 51 vjeç


Elle Macpherson, 52 vjeç


Sharon Stone, 58 vjeç


Christie Brinkley, 62 vjeç


Jane Seymour, 65 vjeç